Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting niks voor jou?

Velen van ons moeten elk jaar een aangifte inkomstenbelasting indienen. Voor de een is dit eenvoudiger als voor de ander. De complexiteit van de aangifte hangt af van de situatie waarin je je verkeert. Je hebt misschien een huis gekocht, je bent aandeelhouder of er is wellicht een extra hypotheek afgesloten voor een verbouwing. Misschien heb je veel zorgkosten moeten bijbetalen of is er pensioen afgekocht.

Wat jouw situatie ook is, voor iedereen geldt dat de aangifte correct en op tijd ingevuld moet worden. En ik help je daar graag bij! Ik vind het een uitdaging om jouw situatie volledig uit te pluizen zodat ik de aangifte zo gunstig mogelijk kan laten uitpakken. Ik ben niet alleen thuis in ‘normale’ aangiftes, ook M-biljetten en aangiftes voor personen die wonen en werken in twee verschillende landen behoort tot mijn takenpakket!

Alle mogelijkheden en prijzen op een rij…

Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker… of niet?

Als je het toch wel warm krijgt bij het zien van de blauwe envelop, twijfels hebt, grote veranderingen hebben plaatsgevonden of er simpelweg geen zin in hebt, dan adviseer ik altijd om het vooral niet zelf te doen. De kosten voor het laten doen van de aangifte inkomstenbelasting zijn bij mij scherp geprijsd. En… ik word er wel blij van! Ook al wordt veel al voor je ingevuld door de belastingdienst, niet alles staat erin. Ik zorg ervoor dat niks wordt vergeten en dat er rekening gehouden wordt met alle aftrekposten en kortingen waar je recht op hebt. Uiteraard ga ik ook op zoek naar de meest voordelige uitkomst. Kwel jezelf niet langer, maar besteedt het uit. Voor ondernemers hanteer ik een aanvullend tarief vanwege de verwerking
van de jaarcijfers.

Vanaf €60,00 inclusief btw*

M-biljet - Geïmmigreerd naar dit mooie kikkerlandje

Wanneer je naar Nederland immigreert moet je een speciale aangifte doen; de migratieaangifte. Ook wel het M-formulier of M-biljet genoemd. Het is een zeer uitgebreide aangifte omdat de Belastingdienst bepaalde informatie van je nodig heeft betrekking hebbende op het land waar je vandaan komt. Indien je de Nederlandse taal niet machtig bent kan dit een behoorlijke opgaaf zijn. Kan je wat hulp gebruiken bij de aangifte in het jaar van migratie en wil je er zeker van zijn dat er geen mogelijkheden voor belastingvoordelen gemist worden, maar ook geen belastingplicht over het hoofd wordt gezien? Ik neem deze zorg graag uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is mij te voorzien van antwoorden en documenten en ik zorg dat binnen aanzienlijke tijd een correcte en complete M-formulier op weg is naar de Belastingdienst!

Vanaf € 225,00 inclusief btw*

Werken in Nederland, wonen in het buitenland of andersom

Werk en woon jij in twee verschillende landen, dan kan het doen van de aangifte inkomstenbelasting een gecompliceerde zaak zijn.

Wanneer mag je wel en niet gebruik maken van de Nederlandse belastingvoordelen en hoe zit het tussen het verdrag tussen de twee landen? Moet er in beide landen belasting betaald worden of is er sprake van een vrijstelling?

Een belastingvoordeel is snel over het hoofd gezien. Met inmiddels jaren ervaring kan ik je van dienst zijn om een correcte en complete aangifte inkomstenbelasting in te vullen!

Vanaf € 150,00 inclusief btw*

*Dit is het tarief voor een alleenstaand persoon, indien een fiscaal partner wordt meegenomen rekenen wij een toeslag.

ONDER BEGELEIDING JE AANGIFTE INVULLEN

Zou jij graag willen LEREN hoe jij jou aangifte inkomstenbelasting moet invullen zodat je dat in de toekomst zelf kan doen? Reserveer dan een 1 op 1 sessie met mij. We vullen GEZAMENLIJK je aangifte in, specifiek gericht op jouw persoonlijke situatie. Je zal vanaf dat moment altijd zelf je aangifte kunnen invullen en dat voor een eenmalige investering van € 175 voor particulieren en € 275 voor ondernemers.