Over mij

Contact met Administratiekantoor Siemerink

Ik zal mij even Voorstellen!

Ik werd in 1983 geboren in Nijmegen en heb in mijn jeugd op vele plaatsen op de wereld gewoond wegens het werk van mijn vader. Als klein meisje droomde ik ervan om voor de marine te werken en in mijn vaders voetstappen te treden.

Defensie heeft mij in mijn volwassen leven gevormd als de persoon die ik nu ben. Betrouwbaar, kwaliteit- en resultaatgericht, een teamplayer en sociaal. Vaardigheden die mij in mijn huidige werk nog elke dag maken dat mijn klanten zich aan mij willen blijven binden. Na het afronden van de opleiding tot Officier voor de Administratie en het behalen van mijn Master Accounting & Control, heb ik mij 8 jaren beziggehouden met administratieve begeleiding en controles, het maken van begrotingen en het monitoren hiervan. Zowel op zee als op kantoor.

In het leven zijn er kantelpunten. De mijne was het krijgen van kinderen wat mij heeft doen besluiten de dienst te verlaten en voor mijzelf te beginnen als houder administratiekantoor en mij volop te richten op mijn gezin. Het was een risico, maar ik bleek er erg goed in te zijn. Mijn werkervaringen, passie voor financiën en analytisch vermogen maken het mogelijk om bedrijven mijn specialistische kennis aan te bieden. Ook heb ik er mijn missie van gemaakt ondernemers te enthousiasmeren voor hun cijfers. Want geloof het of niet, ik word blij van cijfertjes! Ik neem deze taak daarom ook dankbaar uit handen van ondernemers. Want als jij nou doet waar jij goed in bent, dan doe ik het mijne. ”

Liefs,
Johanna

Heeft u vragen?

DSCF7998