Onze tevreden klanten

Voordat ik met BlackThorn Wraps begon, werkte ik als particulier, waardoor ik geen ervaring had met een andere administratiekantoor. Echter, had ik via via over AK Siemerink gehoord, waardoor ik zodra ik mijn KvK nummer had geregeld meteen een bericht gestuurd had naar Johanna Siemerink om van haar dienstverlening gebruik te maken. Doordat ik mijn administratie in haar capabele handen heb gelegd, hoef ik eigenlijk nooit meer na te denken over wat ik wanneer moet doen. Doordat ik oorspronkelijk uit Ierland kom, zijn bepaalde teksten die ik moet lezen van verzekeringsmaatschappijen en de Belastingdienst niet meteen begrijpelijk voor mij en zij heeft mij hierbij ontzettend veel geholpen. Toen ik met mijn partner een huis wilde kopen nog geen jaar nadat ik was begonnen met mijn bedrijf, heeft zij heel veel administratief werk uit onze handen genomen om ons hierin te helpen. AK Siemerink luistert goed naar wat ik wil en nodig heb, zoekt alles goed uit en geeft mij daarin advies. Ook al maak ik soms geen gebruik van het advies, omdat ik een bepaald idee heb die ik graag wil uitdiepen, waardeer ik het ontzettend dat zij het een en ander uitzoekt en met een passend advies komt voor mij.
ROY GLEASURE
BLACKTHORN WRAPS
Mijn naam is Bianca de Jong-Schrieken ik heb een eigen Nagel & Pedicure studio in Schagen waar ik behandelingen geef maar ook Opleidingen & Cursussen voor Nagelstyling. Ik woon zelf in Schagerbrug waar ook Administratiekantoor Siemerink gevestigd is. De boekhouding voor mijn bedrijf doe ik zelf en de omzetbelasting ook maar de inkomstenbelasting besteed ik liever uit door een boekhouder of accountant. Ik liet het eerst door een accountantskantoor doen; het was een groot en onpersoonlijk bedrijf. Nu laat ik de inkomstenbelasting al een aantal jaren door Administratiekantoor Siemerink doen, waar ik erg tevreden over ben. Veel persoonlijker en Johanna komt ook bij je thuis als dat nodig is. Johanna heeft mij geadviseerd over te gaan op een online boekhoudprogamma. Als ik vragen heb staat zij mij daarin bij, wat alles een stuk makkelijker maakt en minder tijd kost. Ik ben nog steeds erg blij met Johanna. Ik hoop dat ze mij nog jaren van dienst kan zijn.
BIANCA DE JONG-SCHRIEKEN
BIANCA’S NAIL DESIGN
Ik ben in 2018 gestart als zelfstandig ondernemer en was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het opzetten van mijn financiële administratie. Ik wilde graag iemand in de buurt en ben op internet gaan zoeken naar mogelijkheden. Ik kwam Administratiekantoor Siemerink tegen en na een plezierig telefoongesprek had ik gelijk het gevoel dat het goed zou komen. Johanna heeft me geholpen bij het opzetten van mijn zakelijke financiële administratie en het maken van allerlei keuzes die als nieuwe ondernemer op je af komen. De hele administratie hebben we digitaal opgezet, geen papierwinkel en alle gegevens voor ons allebei altijd beschikbaar. Als ik ergens mee zit is Johanna nooit verder dan een e-mailtje weg en krijg ik snelle en goede professionele ondersteuning. Daarmee heb ik zelf bijna geen omkijken naar mijn financiële administratie, aangifte omzetbelasting of opmaken van mijn jaarrekening. Ik kan mij richten op zaken waar ik zelf goed in ben, vol gas geven als IT consultant in de financiële industrie.
ROB DONKER
ROBENSON IT MANAGEMENT & CONSULTING
Ik ben Anneke van der Sluis, oprichter van Topfit Maatschappelijke Zorg in Den Helder. Re- integratie en zorg is onze corebusiness. Daar ben ik goed in en daar moet ik me ook mee bezig blijven houden. Mijn financiële administratie daar ben ik niet goed in. Boekhouding is geen vak wat je er even bij doet. Daar ben ik op de harde manier achter gekomen. Ik dacht, 6 jaar geleden, dat ik het zelf kon doen en schafte een boekhoudsysteem aan, dat is goedkoop en moet niet moeilijk zijn. Nou dat heb ik geweten. Ik vergat de btw-aangiftes in te dienen wat leidde tot boetes. De posten van mijn maandadministratie zette ik verkeerd in het systeem waardoor mijn balans en winst- en verliesrekening niet klopte. De jaarrekening moest ik apart inkopen omdat dat mij niet lukte, wat best duur was. En regelmatig zat ik met vragen op financieel gebied, waar ik zelf geen antwoord op had. Hierdoor heb ik niet goed doordachte beslissingen genomen voor de toekomst. Na een aantal maanden zelf geprutst te hebben ben ik op zoek gegaan naar een administratief kantoor dat mij kon helpen met mijn administratie. Ik kwam uit bij Johanna Siemerink. Zij deed een gedegen intake en verdiepte zich in de missie en visie van mijn bedrijf. Een jonge ondernemende accurate boekhouder die door met mij mee te denken alle financiële zaken uit handen nam. Zij denkt mee en groeit mee met mijn bedrijf. Johanna begreep dat ik een ZZP’er was en dus heel erg op mijn geld moest letten. Zo zorgde zij ervoor dat mijn facturen zo laag mogelijk bleven. De BTW aangifte werd ingediend zonder dat ik er zelf bij stil hoefde te staan. De administratie werd weer accuraat ingeklopt. En de cijfers gaven een exact beeld van mijn situatie. Ik kreeg gevraagd en ongevraagd advies. Daardoor nam ik beslissingen die goed onderbouwd waren. En de jaarrekening was een stuk goedkoper omdat ze behoorlijke korting geeft als je bij haar alle administratie laat doen. Dat scheelt enorm! Ik ben door schade en schande wijs geworden: Kun je iets niet goed? Besteed het uit. Ieder zijn expertise en Johanna Siemerink is de financiële expert! Zij staat altijd voor je klaar, is vriendelijk en meedenkend, doch streng als het om mijn administratie gaat; die moet kloppen.
ANNEKE VAN DER SLUIS
TOPFIT MAATSCHAPPELIJKE ZORG
Sinds 2010 ben ik werkzaam als zzp’er en in het begin deed ik, met wat hulp van een vriendin, mijn eigen administratie. Ik had wel eens wat hulp bij mijn boekhouding gevraagd van wat grotere boekhoudkantoren, maar dit was me eigenlijk nooit erg goed bevallen. Onpersoonlijke benadering, het gevoel dat ze niet erg begaan waren met mijn kleine bedrijfje, slordigheid; al deze dingen zorgden ervoor dat ik vrij huiverig was om opnieuw een boekhouder in de arm te nemen. Via vrienden kwam ik in contact met Johanna en meteen voelde het al anders: ze kwam bij me thuis en eigenlijk voelde het alsof ik werd geholpen door een vriendin (een zeer kundige en slimme vriendin, dat wel!) Johanna geeft me de ruimte om zelf dingen uit te zoeken als ik dat wil, maar helpt me ook op het moment dat het me even niet meer duidelijk is. Toen ze ontdekte dat ik in de begintijd van mijn bedrijfje niet alle kosten had teruggekregen waar ik recht op had, heeft ze meteen al haar vaardigheden op de Belastingdienst losgelaten zodat ik alsnog ontving waar ik recht op had. Wanneer ik haar mail ontvang ik snel antwoord en ik heb altijd het gevoel dat ze zich ook persoonlijk sterk maakt voor het goede reilen en zeilen van mijn bedrijf. Nog steeds nemen we mijn administratie door onder het genot van een kopje thee en na al die jaren heb ik ook echt het gevoel dat ik een vriendin op bezoek heb!
KAREN ALTING VON GEUSAU
STUDIO ARAVINDA YOGA & PILATES
Voordat ik bij Johanna terecht kwam was mijn financiële leven echt een enorme puinhoop. Ik had overal enorme schulden en alles stond volledig op z’n kop. Zowel zakelijk als privé. Johanna heeft ontzettend veel voor mij gedaan. Ik kan het bijna niet eens met woorden beschrijven hoe dankbaar ik haar ben. Naast dat ze een geweldig, lief, zorgzaam mens is, is ze een enorme doorzetter en volhouder, en weet ze heel veel van haar vak en alle financiële mogelijkheden voor ondernemers. Ze zoekt naar mogelijkheden en oplossingen waar ik ze zelf niet meer zag. Ze heeft me geholpen om niet in de schuldsanering te belanden en heeft in mijn ogen het onmogelijke mogelijk gemaakt. Een nagenoeg schuldenvrij leven. Ik heb weer een nieuw bedrijf kunnen opzetten en staat ze nog steeds naast me in het controleren en adviseren van mijn boekhouding. Ze is super eerlijk, betrouwbaar en open over hoeveel tijd iets haar kost en wat het mij kost. Ze staat naast je, niet alleen als boekhouder, maar ook als adviseur en mens. Ik kan dan ook echt iedereen haar aanraden.
SANNE WIJBENGA
BURO QI